Press release from Companies

Published: 2022-09-12 15:24:57

EQL Pharma AB: EQL Pharma utsedd till Bästa Logistikleverantör Egenvård av Apotek Hjärtat

EQL Pharma har blivit vald till årets Bästa Logistikleverantör Egenvård av Apotek Hjärtat med motiveringen "EQL Pharma har under det senaste året påvisat en styrka, enorm vilja, entreprenörskap och inte minst flexibilitet. Vi är oerhört tacksamma för det extra fina samarbete som vi haft under året där EQL har säkrat kvalitativa leveranser av årets storsäljare, covidtester".

"Vårt team har jobbat intensivt under 2021 och 2022 med att tillhandahålla COVID tester till Apotek Hjärtat och detta känns som ett mycket trevligt kvitto på att teamet gjort ett gott arbete" säger EQLs VD Axel Schörling

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Axel Schörling
VD EQL Pharma AB (publ)

Telefon: +46 (0) 763 – 17 90 60
E-post: axel.schorling@eqlpharma.com
Hemsida: www.eqlpharma.com

EQL Pharma AB (publ) i korthet

EQL Pharma AB är specialiserat på att utveckla och sälja nischläkemedel. Bolaget har för närvarande mer än 20 nischgenerika (dvs generika med begränsad konkurrens bortsett från originalläkemedlet) godkända på de nordiska marknaderna och ett par originalprodukter. I tillägg till dessa finns en betydande pipeline av, mestadels, nischgenerika för lansering 2022 och framåt. Verksamheten är för närvarande helt inriktad på receptbelagda läkemedel, inklusive sjukhusprodukter, i Norden och på utvalda europeiska marknader. EQL Pharma AB har sin verksamhet i Lund och är noterat på Spotlight Stock Market. EQL Pharma AB bedriver ett omfattande utvecklingsarbete i samarbete med ledande kontraktstillverkare och större läkemedelsbolag i bland annat EU och Asien.

Läs mer hos Cision
Read more about EQL Pharma AB