Publicerat: 2022-07-01 11:16:41

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om C Security Systems AB: C Security inväntar svar från ytterligare drygt 60 000 båtförsäkringskunder

Båtlarmspecialisten C Security meddelar att samarbetspartnern Willis Towers Watson, WTW, för några veckor sedan påbörjade utrullningen av försäkringsavtal online i Frankrike i kombination med erbjudande om sänkt försäkringspremie vid köp av C-pod mini, enligt ett pressmeddelande.

I samband med att online-avtalen introducerades ändrade WTW på ersättningsmodellen för sina försäkringsagenter. Den nya ersättningsmodellen mottogs inte väl av agenterna och arbetet med förlängning av befintliga avtal har temporärt pausats. WTW arbetar intensivt tillsammans med försäkringsbolagen Allianz och AXA för att lösa ersättningsfrågan så att arbetet kan återupptas.

Innan arbetet pausades hade 3 900 kunder fått erbjudandet via mail. Av dem hade 3 600 tagit ställning till erbjudandet om sänkning av försäkringspremien på upp till 10 procent vid köp och installation av en C-pod mini. Av dessa har totalt 3 585 kunder accepterat erbjudandet, vilket ger en konverteringsgrad på 99,6 procent. Så snart frågan om ersättningen till försäkringsagenterna är löst kommer resterande drygt 60 000 kunder att få ta ställning till samma erbjudande.

Läs mer om C Security Systems AB