Press release from Companies

Publicerat: 2022-07-06 12:35:00

Beyond Frames Entertainment AB: Wands Alliances i topp 30 på Meta Quest bästsäljarlista globalt

Beyond Frames Entertainment ABs helägda dotterbolag Cortopia lanserade sin VR-speltitel “Wands Alliances” på plattformen Meta Quest Store den 30:e juni, och titeln har under veckan klättrat på butikens bästsäljarlista. I skrivande stund befinner sig Wands Alliances på 29:e plats. 

Försäljningen av VR-spel sker i digitala spelbutiker som drivs av plattformsbolag så som Meta och butikerna kan liknas vid så kallade "appstores". Meta tillhandahåller på sin hemsida en realtidsuppdaterad lista över de spel och upplevelser som säljer bäst i butiken för Meta Quest, och återfinns på denna länk: https://www.oculus.com/experiences/quest/section/258035155854818

"Sedan lanseringen har vi fått fantastiska betyg och recensioner från spelare, press och influencers. Liksom många andra onlinespel siktar vi på att kontinuerligt uppdatera Wands Alliances med nytt innehåll för att fortsätta främja spelarbasens engagemang och tillväxt", säger Ace St. Germain, vd för Beyond Frames Entertainment AB (publ).


Wands Alliances är ett multiplayer shooter-spel där två lag om tre spelare tävlar mot varandra i magiska strider. Spelet går ut på att utföra sitt lags primära uppdrag, alternativt eliminera det andra laget. Wands Alliances är den efterlängtade uppföljaren till Cortopias prisbelönta debutspel, Wands.

ir@beyondframes.com
+46 (0)72 997 97 50

Om Beyond Frames Entertainment

Beyond Frames Entertainment, med sin kreativa bas på Södermalm i Stockholm, skapades i syfte att berika människors liv med stark, engagerande underhållning utan de tvådimensionella skärmarnas begränsningar. Företaget investerar i och stöttar en växande portfölj av spelutvecklare med ett fokus mot nya teknologier. Idag består gruppen av Cortopia Studios, Odd Raven Studios och Moon Mode.

https://beyondframes.com/

Läs mer hos Cision
Läs mer om Beyond Frames Entertainment AB