Press release from Companies

Publicerat: 2022-08-25 07:30:00

Beyond Frames Entertainment AB: Beyond Frames inleder samarbete med Pico Partner för lansering av Wands Alliances på Picos VR-headset

Beyond Frames inleder samarbete med Pico Partner för lansering av Wands Alliances på Picos VR-headset. Samarbetet med Pico Partner innebär att Wands Alliances tillgängliggörs för köp på Picos VR-headset globalt. Intäkter från samarbetet förväntas att realiseras omedelbart.

"Vi är glada över att kunna fortsätta hjälpa Pico med deras ambitiösa planer på att utöka sin närvaro både i Kina och västerut genom distribution av Beyond Frames-spel." Säger Ace St Germain, VD i Beyond Frames.

Pico Partner är kinas största headsettillverkare och ägs av teknikbolaget ByteDance, ägarna av TikTok. I maj 2022 gjorde Pico entré på den europeiska marknaden genom lanseringen av VR-headsetet Pico Neo 3.

ir@beyondframes.com
+46 (0)72 997 97 50

Om Beyond Frames Entertainment

Beyond Frames Entertainment, med sin kreativa bas på Södermalm i Stockholm, skapades i syfte att berika människors liv med stark, engagerande underhållning utan de tvådimensionella skärmarnas begränsningar. Företaget investerar i och stöttar en växande portfölj av spelutvecklare med ett fokus mot nya teknologier. Idag består gruppen av Cortopia Studios, Odd Raven Studios och Moon Mode.

https://beyondframes.com/

Läs mer hos Cision
Läs mer om Beyond Frames Entertainment AB