Press release from Companies

Publicerat: 2022-10-28 08:30:00

Arcede Pharma AB: PRESSMEDDELANDE: ARCEDE PHARMA MEDVERKAR PÅ STORA AKTIEDAGEN I GÖTEBORG, 7-8 NOVEMBER 2022.

En presentation av bolaget kommer att ges samt en bakgrund till läkemedelskandidaten RCD405 och dess potential inom kronisk obstruktiv lungsjukdom.

Den 7 november kl. 9.00 medverkar Arcede Pharma på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen i Göteborg. Mia Lundblad kommer att presentera Arcede Pharma och svara på dina frågor om bolaget. Arcede Pharma inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt Passa på att ställa dina frågor till Mia Lundblad, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION
När
: 7 november 2022, kl. 9.00-9.30.
Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live 

För mer information:
Mia Lundblad, VD
Arcede Pharma AB 
mia.lundblad@arcedepharma.com
+46 723 12 27 44

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 oktober 2022.

Arcede Pharmas huvudsakliga projekt har som mål att utveckla en ny typ av inhalationsbehandling mot främst kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) men även svår astma, med syftet att förbättra patienternas livskvalitet samt öka deras livslängd. Framför allt KOL är en sjukdom som har en stor negativ inverkan på patienterna och orsakar enormt lidande. Den globala dödligheten till följd av dessa sjukdomar är hög och ökar dessutom kontinuerligt. För mer information om Arcede Pharma, besök www.arcedepharma.com.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Arcede Pharma AB