Spotlight Danmark

Det bästa av två världar. Bli en del av en unik kombination - ta del av både den danska och den svenska marknaden!

 

Vill du ha mer info?
Ring Fredrik på +46 728 53 11 20 eller maila fr@spotlightstockmarket.com 

Hur går det till?

Du blir noterad på Spotlight som ett danskt företag. Vi har satt ihop ett paket som ger bolagen både handel och synlighet på
två marknader.  Danska startups exponeras inte enbart mot danska och svenska investerare vid noteringstillfället utan under
hela sin tid på Spotlight. Alla får vara med!

Erbjudandet

Vägledning och stöd
+

Under hela er tid på Spotlight har ni möjlighet att ringa till oss för att få vägledning och stöd.

Synlighetspaket
+

Synlighetspaketet inkluderar alla nödvändigheter som ett noterat bolag behöver. Paketet inkluderar tjänster för att skicka pressmeddelanden (Cision), distribution av nyhetsbyråer (MarketWire) och analytikernas täckning (Affärsvärlden). Vi förstår att synligheten inte bara främjar bolagets verksamhet, det kommer också att påverka investerare som vill bli delägare.

Handel och likviditet
+

Precis som liknande marknader drivs handeln på Spotlight till stor del av privata investerare. De största aktörerna är Nordnet och Avanza som står för över 80% av handeln. Att vara noterad på Spotlight säkerställer att dessa två aktörer har tillgång till handel i er aktie.

Investor Relations-sida
+

Investerare och potentiella investerare, vill veta allt om ditt bolag. Att kunna följa aktien är avgörande för alla. Vi erbjuder alla våra noterade företag en investerarsida. Det bästa är att det också kommer att visas på din webbplats.