Spotlight Norge

Det bästa av två världar. Bli en del av en unik kombination - ta del av både den norska och den svenska marknaden!

 

Vill du ha mer info?
Ring Dennis på +46 70 872 24 88 eller maila

Hur görs det?

Du blir noterad på Spotlight som ett norskt företag. Vi har satt ihop ett paket som ger bolagen både handel och synlighet på
två marknader. Norska startups exponeras inte enbart mot norska, danska och svenska investerare vid noteringstillfället utan under
hela sin tid på Spotlight. Alla får vara med!

Erbjudandet

Vägledning och stöd
+

Det första året som ett Spotlight-noterat bolag kommer en regelverksexpert att vara vid din sida. Vad betyder det? Vi vill hjälpa företag att fokusera på sin verksamhet och tillväxt, och därför har ni en dedikerad expert som ringer för att ge vägledning.

Spotlight Academy
+

Vi har blivit digitala! Alla bolag noterade på Spotlight kommer att få tillgång till Spotlight Academy - en portal med över 100 videoklipp med experter som ger sina bästa tips om strategi, risk, finansiell kommunikation och relgelverk. Det kommer också att finnas material för våra norska bolag med innehåll bara för dem.

Synlighetspaket
+

Vi gör det lite annorlunda. Synlighetspaketet inkluderar alla nödvändigheter för ett börsnoterat bolag – vi har redan satt ihop det åt dig! Det inkluderar tjänster för att skicka pressmeddelanden (Cision), distribution av nyhetsbyråer (TDN Finans) och analytikernas täckning (Affärsvärlden). Vi förstår att synligheten inte bara främjar bolagts verksamhet, det kommer också att påverka investerare som vill bli delägare.

Handel och likviditet
+

Precis som liknande marknader drivs Spotlight-handeln till stor del av privata investerare. De största aktörerna är Nordnet och Avanza som står för över 80% av handeln. Att vara noterad på Spotlight säkerställer att dessa två aktörer har tillgång till handel i er aktie.

Investor Relations-sida
+

Investerare och potentiella investerare, vill veta allt om ditt bolag. Att kunna följa aktien är avgörande för alla. Vi erbjuder alla våra noterade företag en fylld investerarsida. Det bästa är att det också kommer att visas på din webbplats.