Press release from Companies

Publicerat: 2024-07-15 17:25:00

Ectin Research AB: Ectin Research AB har idag skickat in en ansökan om avnotering av bolagets aktie från Spotlight Stock Market

Ectin Research AB ("Ectin") styrelse har idag ansökt om avnotering av bolagets aktie från Spotlight Stock Market ("Spotlight"). Beslutet är en konsekvens av att Ectins styrelse anser att bolaget inte längre uppfyller Spotlights noteringskrav på minst 100 aktieägare som innehar aktier till ett värde av 2 000 SEK eller mer och därmed har Ectin påbörjat en process för avnotering av bolagets aktie.

Avnoteringen strider inte mot god sed på aktiemarknaden under förutsättning att avnoteringen inte sker förrän tidigast efter tre månader efter offentliggörande om avnoteringsplanerna och fram till dess avnoteringen är godkänd kommer handel bedrivas som vanligt.

Denna information är sådan information som Ectin Research AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2024-07-15, 17:25 CEST.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Sjöblom-Hallén, vd

Mob: +46 734 30 93 30

Email: anna.sjoblom-hallen@ectinresearch.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om Ectin Research AB