Publicerat: 2022-08-25 08:20:26

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Direkt Disclaimer


Direkt om Beyond Frames Entertainment AB: EBITDA-RESULTAT -6,4 MLN KR 2 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Beyond Frames, inriktade mot AR och VR, redovisar en nettoomsättning på 4,6 miljoner kronor för det andra kvartalet 2022 (7,1).

Bolagets intäkter består främst av försäljning av spel för VR-glasögon samt intäkter av engångskaraktär, enligt rapporten.

Ebitda-resultatet i kvartalet uppgick till -6,4 miljoner kronor (2,4). Resultatet påverkades bland annat av att lanseringen av Wands Alliances försenades till kvartalets sista dag. Det innebar att andra kvartalet tyngdes med stora marknadsföringskostnader samtidigt som intäkterna från spelet först realiserades efter kvartalets utgång, uppger bolaget i sin delårsrapport.

"Andra kvartalets stora höjdpunkt var 30 junis lansering av Wands Alliances /…/ Wands Alliances har fått strålande kritik av spelare, spelrecensenter och online-influencers /…/ Kvartalet avslutades starkt med en lyckad spellansering och vårt tilltagande momentum är ett resultat av de förbättrade produktions-, affärsutvecklings- och de marknadsföringsprocesser vi fått på plats", skriver vd Ace St. Germain.



                    
                

Läs mer om Beyond Frames Entertainment AB