Press release from Companies

Publicerat: 2022-09-21 15:22:00

OptiMobile AB: Crossborderit väljer Woony för sitt kundtjänstteam

Idag har Crossborderit bestämt sig för att välja Woony som en kombinerad chatt- och samtalslösning för att förbättra effektiviteten i att ta in nya kunder till deras tjänst.

Efter en grundlig testprocedur, med start i deras labbmiljö i Sverige, följt av utvärdering av det externa supportteamet i Filippinerna, har Crossborderit-teamet kommit fram till att Woony-tjänsten kommer att öka flexibiliteten och effektiviteten i on-boarding-processen.

Med Woony-tjänsten har supportagenter full kontroll över när röstsamtal används, vilket ger agenter större makt att hantera supportärenden på det mest effektiva sättet.

Marcus Oliveira, COO på Crossborderit säger: "Vi är mycket nöjda med innovationen av Woony-produkten och lyhördheten och skickligheten hos OptiMobile-teamet, vilket stöder vårt beslut att använda Woony kommersiellt".

"Det nära samarbetet med Crossborderit-teamet har gett värdefull feedback och ny insikt, vilket gjort det möjligt för oss att förfina och ytterligare utveckla Woony till en högre nivå", säger Erik Nilsson, VD på OptiMobile.

För mer information om OptiMobile och Woony, vänligen kontakta:

Erik Nilsson, VD
Telefon: +46 709-460 100
E-post: erik.nilsson@optimobile.se

Om Crossborderit:
Vi stödjer den växande globala försäljningen direkt till konsument med integrerad programvara för tull- och skatteberäkning för alla återförsäljares webbshopsplattformar. www.crossborderit.com

OptiMobile är en mjukvaruutvecklare och lösningsleverantör med fokus på VoIP-baserad kommunikation byggd på en egen plattform. Företaget tillhandahåller individuella lösningar för mobiloperatörer baserade på en SaaS affärsmodell för att hjälpa till vid övergången till 4G/5G-nätverk och interoperabilitet med WiFi-nätverk. OptiMobile erbjuder företagsmarknaden molnbaserade lösningar för att förbättra intern och extern kommunikation. OptiMobile erbjuder även en kommunikationslösning för e-handelsmarknaden som ger en närmare interaktion mellan handlare och kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige och företaget är listat på Spotlight Stock Market (OPT).

Läs mer hos Cision
Läs mer om OptiMobile AB